top of page

origens
 


Apassionada pel poder sanador i la comunicació de les mans, la meva vida sempre ha girat entorn de fer ús d'elles. L' interès a aportar benestar físic i mental a les persones, m'ha portat a viatjar molt.

​L'any 2007 vaig marxar de Barcelona a la recerca de nous camins i aventures... Recorrent la península i coneixent a gent em portaven a descobrir nous destins i així fins a descobrir països veïns, Mèxic, Índia, Tailàndia, Cambodja, ...

L'experiència obtinguda entre les diferents cultures amb les quals he conviscut diàriament m'ha despertat la vocació de sanar a través de teràpies naturals.


L'any 2011 obtinc el diploma de quiromassatgista i punts gallet miofascials.

La cultura índia i tailandesa, amb la qual m'he sentit molt identificada, m'han endinsat en una de les seves branques de la medicina tradicionals tailandesa, el massatge tradicional tailandès.


L'any 2014 La formació i experiència professional a Chiang Mai, Tailàndia, em va enriquir en història i cultura, i ensenyar un massatge terapèutic basat en diferents tècniques.


Kanlataree thai neix l'any 2014, durant un viatge a Tailàndia, per donar a conèixer la pràctica ancestral i espiritual del massatge tailandès.

El seu nom surt d'una de 10 línies energètiques usades en el massatge thai. La qual ens aporta el flux d'energia lliure per tot el cos.

També la importància de la meva Família, acompanyants d'aquest gran viatge de la vida qui hem dona força cada dia per trencar barreres i a empoderarme, aprendre uns dels altres,  peces clau per dur a terme aquest gran projecte  


 

bottom of page