top of page

Indakalma és una entitat creada l’any 2017, amb ganes de compartir experiències a través de diferents activitats, i enriquir el nostre creixement personal i espiritual.

 

Indakalma sorgeix d’un projecte familiar enfocat a una economia sostenible que s’ha anat fent a través de conèixer  noves cultures, grans viatges i experiències dins del món gastronòmic,  teràpies naturals i arts escèniques.

 

Aquest neix en un ambient rural a la comarca de la Garrotxa. L’entitat ens ofereix un espai relaxant envoltat de naturalesa , ric en possibilitats per al creixement  personal i ens invita a participar en activitats de caràcter cultural, de benestar i gastronòmic. 

 

Ens movem amb dos camions Restaurant,  un Tipi, un Domo i tota la nostra energia allà on s'ens obren les portes.  

Kanlataree Thai

COL.LABORA:

 

La secció d'activitats d'Indakalma formen part d'una associació sense ànim de lucre, l' única font d’ ingressos són les aportacions dels socis de forma anual o participant en les diferents activitats de l'entitat.

 

Si vols formar part d’aquest projecte i col.laborar amb nosaltres posa't en contacte. Indakalma està oberta a totes aquelles persones que vulguin transmetre i compartir els seus coneixements i noves idees.

bottom of page