top of page

Festa Obertura

El dissabte 23 de Juny IndaKalma està de festa!

Per això us convidem a tots a conèixer aquest lloc on estem treballant desde fa uns mesos.

10:30 Presentació d' IndaKalma

11:00h. Taller de percussió.

 

El Taller de Percussió de Fun dan Mondays parteix de l'experiència professional del músic i artista Dan Arise.

Un taller accessible a tothom pensat per potenciar la creativitat sense tenir coneixements musicals previs. On ens convertirem en artistes d'un espectacle on la improvisació jugarà un paper important. Gaudirem d'un show dinàmic, elegant, alegre i ple de sorpreses...

12:30h. Espectacle de Percussió

La companyia artística Fun Dan Mondays neix com a expressió personal del cervell pentagramat de Dan Arisa pels volts del 2014 i s’enriqueix d’un grup humà tant heterogeni com els estils musicals que ofereix.
"Amb la metodologia de la paleta de colors obtenim un llenguatge que transmet a les oïents una riquesa de textures sonores peculiar i especial. El dinamisme, els degradats rítmics i els jocs amb les cinc veus percutives tenen com a objectiu donar ales a l’estructura musical i esdevenen la marca identitària del grup".

13:30 Concert " El Chaman Rumbero"

El cantautor  de Banyoles Gerard Cañigueral ens porta la seva rumba d'autor. Qui ens farà ballar, riure i conèixens a ritme de la Rumba. Creant un ambient festiu per aquest dia! Com ell diu " El Chaman Rumbero trae remedios contra el dolor, no hay como una buena rumba para encontrarse mejor".

Durant el concert hi haurà "Vermutillo".

14:30 LA Paella

El Chef de Indakalma durant el matí ens prepararà dues grans paelles per poder agafar forces i seguir gaudint de la festa.

Perquè tothom pugui gaudir d'aquest plat us agrairíem confirmar la vostra assistència via mail o telèfon.

16:30 Espectacle " Encara belluga nena..."

La Montserrat Escopinya ens presenta un espectacle on es barreja la màgia, l'humor i la improvització. Ens farà passar una bona estona on hi haurà il.lusió i diversió.

19:30 Taller Dansa Africana

El ballarí Fabrice Hoffmann ens guiarà en una sessió de Dansa Africana. Els seus ritmes potents i la seva força ens connectaran el cos a la terra i alliberaran el nostre esperit. Tots junts ballarem per l'entrada al nou solstici d'estiu.

...i moltes sorpreses més...

bottom of page