top of page

Estiraments assistits

Les sessions es componen d'una serie de trams, guiats i assistits pel practicant, que son difícils d'assolir a través de l'exercici individual.

Està dissenyat per estirar els músculs més profundament deixant als receptor centrar-se en la respiració i prenent consciència del cos.

Els estiraments controlats i les manipulacions son efectives per restaurar la flexibilitat, l'elasticitat i la gamma completa de moviments, així com mantenir el funcionament saludable dels músculs, lligaments, tendons i articulacions.

També ajuda a prevenir les possibles complicacions de salut que puguin resultar de la rigidesa de les articulacions a mesura que s'envelleix. 

 

Els trams profunds obriran els canals energètics  generant espai i equilibri dins al cos. Una sessió li permetrà sentir-se més lleugera, més flexible i amb més capacitat de mobilitat. L'estirament assistit beneficia a persones de totes les edats i es recomana per a tothom, des d'atletes fins a persones que porten un estil de vida sedentaria.

 

Ideal en qualsevol moment, però especialment útil per al cicatrització muscular dels entrenaments o simplement per després d'un llarg periòde d'inactivitat. 

La sessió comença amb un breu massatge per escalfar les zones a estirar.

Totes els exercicis d'estirmanets es realitzen en matalassos al terra i completament vestits. 

 

  Beneficis de l'estirament assistit:

  • Ajuda a allargar els músculs, augmenta la flexibilitat i el rang de moviment.

  • Redueix la rigidesa muscular, fatiga, inflamació, dolor i espasmes.

  • Proporciona un estirament més profund a tot el cos per allargar els músculs.

  • Millora la circulació sanguina, l'oxigen i l'alimentació a músculs i articulacions.

  • Ajuda a la recuperació d'una intensa formació o de la inactivitat.

  • Ajuda a una millor mobilitat.

estiramientos, terpias naturales, masajes,
bottom of page