top of page

TERÀPIES

cames belen foto.jpg

Massatge Tradicional Tailandès

Lent, suau, rítmic, envolvent, profund, relaxant, revitalitzant, Aquest és el MTT.

Es basa en una combinació de pressions, estiraments corporals i respiracions profundes que ajuden a alliberar tensions, restablir l'energia vital i harmonitzar el metabolisme aportant al cos la capacitat de sanació.aromaterapi foto.jpg

Massatge Aromateràpia

Massatge suau, profund i envolvent ideal per reduir l’estrès i tensions musculars. Relaxa totalment el cos i la ment aportant una sensació de felicitat i benestar. L’absorció dels diferents olis a través de la pell ajuda a la relaxació profunda, reduint l’ansietat i dolor. A més d’hidratar , nutrir i protegir la pell.

mans foto belen.jpg

Massatge tailandès Terapèutic

Centre l'atenció en l'àrea problemàtica específica mitjançant l'aplicació de pressions en diferents punts d'acupuntura i activació relacionats amb la dolència a través de les vies energètiques del cos.

 

peus foto.jpg

Reflexologia podal Tailandesa

El massatge de peus és un immillorable sistema de relaxació que ajuda a equilibrar l'energia vital del cos i millorar la circulació sanguínia. Excel·lent sistema preventiu de malalties que gràcies a l'estimulació dels punts reflexes del peu s'obté resposta en òrgans, glàndules, aparells i sistemes corresponents restablint i harmonitzant les funcions de tot l'organisme.

Saquets herbals

El massatge combina les pressions i estiraments del massatge tradicional tailandès amb l'aplicació de saquets herbals calents sobre diferents parts del cos. L'ús de les plantes medicinals per tractar mals i desequilibris del cos és una de les principals branques de la medicina tradicional tailandesa. 

estirament foto.jpg

Estiraments Assistits

Sessió que es compon de series d'estiraments  guiats i assistits pel practicant. Permetent al receptor centrant-se en la respiració, consciència corporal i aprofundir en el treball corporal.

avi.jpg

Massatge a la gent Gran

Un massatge suau, rítmic i relaxant que ajuda a crear activitat i vitalitat al cos.

Estimula la circulació, disminueix les molèsties i dolors permetent una major mobilitat. Ens aportarà una sensació de benestar, creant una visió més feliç i optimista al vida.

stepon.jpg

Massatge Tailandès Step-on

És una forma antiga de massatge que utilitza els peus descalços i el pes corporal del practicant per realitzar treballs de teixit profund en punts específics del cos, aportant una sensació refrescant i estimulant al receptor.

bottom of page