top of page

TERÀPIES

cames belen foto.jpg

Massatge Tradicional Tailandès

Lent, suau, rítmic, envolvent, profund, relaxant, revitalitzant, Aquest és el MTT ....

Es basa en una combinació de pressions, estiraments corporals i respiracions profundes que ajuden a alliberar tensions, restablir l'energia vital i harmonitzar el metabolisme aportant al cos la capacitat de sanació.Massatge Aromateràpia

Massatge suau, profund i envolvent ideal per reduir l’estrès i tensions musculars. Relaxa totalment el cos i la ment aportant una sensació de felicitat i benestar. L’absorció dels diferents olis a través de la pell ajuda a la relaxació profunda, reduint l’ansietat i dolor. A més d’hidratar , nutrir i protegir la pell.

aromaterapi foto.jpg
mans foto belen.jpg

Centre l'atenció en l'àrea problemàtica específica mitjançant l'aplicació de pressions en diferents punts d'acupuntura i activació relacionats amb la dolència a través de les vies energètiques del cos.

 

Massatge tailandès Terapèutic

peus foto.jpg

Reflexologia podal Tailandesa

El massatge de peus és un immillorable sistema de relaxació que ajuda a equilibrar l'energia vital del cos i millorar la circulació sanguínia. Excel·lent sistema preventiu de malalties que gràcies a l'estimulació dels punts reflexes del peu s'obté resposta en òrgans, glàndules, aparells i sistemes corresponents restablint i harmonitzant les funcions de tot l'organisme.

El massatge combina les pressions i estiraments del massatge tradicional tailandès amb l'aplicació de saquets herbals calents sobre diferents parts del cos. L'ús de les plantes medicinals per tractar mals i desequilibris del cos és una de les principals branques de la medicina tradicional tailandesa. 

Saquets herbals

estirament foto.jpg

Estiraments Assistits

Sessió que es compon de series d'estiraments  guiats i assistits pel practicant. Permetent al receptor centrant-se en la respiració, consciència corporal i aprofundir en el treball corporal.

avi.jpg

Massatge a la gent Gran

Un massatge suau, rítmic i relaxant que ajuda a crear activitat i vitalitat al cos.

Estimula la circulació, disminueix les molèsties i dolors permetent una major mobilitat. Ens aportarà una sensació de benestar, creant una visió més feliç i optimista al vida.

stepon.jpg

Massatge Tailandès Step-on

És una forma antiga de massatge que utilitza els peus descalços i el pes corporal del practicant per realitzar treballs de teixit profund en punts específics del cos, aportant una sensació refrescant i estimulant al receptor.

bottom of page