top of page
WP_20180420_16_47_58_Pro.jpg

 INDAKALMA

productora de eventos, catrings, curos de formación, talleres, típi, festival, fiesta, arte, gastronomía, terapias naturales

Indakalma sorgeix d’un projecte familiar enfocat a una economia sostenible que s’ha anat fent gran a través de conèixer  noves cultures, grans viatges i experiències dins del món gastronòmic,  teràpies naturals i arts escèniques.

 

Indakalma és una entitat creada l’any 2017, amb ganes de compartir experiències a través de diferents activitats, i enriquir el nostre creixement personal i col.lectiu.


 

Aquest projecte neix en un ambient rural a la comarca de la Garrotxa, on l’entitat ens invita a participar en activitats de caràcter cultural, de benestar i gastronòmic. 

Les jornades d 'Indakalma us presenten una programació d´actes dins d´un ambient festiu a l'aire lliure on grans i petits podrem gaudir i aprendre. Un espai per trobar-nos, omplir-nos d'entusiasme i generar somriures.

Per això Indakalma crea un entorn participatiu amb tallers, xerrades, contes, concerts de petit o gran format, exposicions i espectacles ( circ, teatre, dansa,..) on l'emoció envairà el nostre cos

 

Indakalma compta amb tota la infraestructura per poder dur a terme l'activitat de manera segura i homologada, amb tots els permisos necessaris.

- CARPES
- CARTERA D'ARTISTES
- FOODTRUCKS
- ESCENARIS
- EQUIP DE SO I LLUMS
- EQUIP DE TREBALL

 

bottom of page